Obvestila

Vabilo na dobrodelni praznični bazar

Spoštovani starši!

Bliža se praznični čas in z njim čarobni december, ki ga bomo v vrtcu skupaj z otroki in vami, spoštovani starši, posvetili dobrim dejanjem in dobrodelnosti. S tem namenom vas prijazno vabimo na naš tradicionalni bazar, ki ga organiziramo z namenom zbiranja sredstev za sklad vrtca. Z zbranimi sredstvi nudimo pomoč ekonomsko šibkim in ranljivim družinam ter udeležbo vsem otrokom v plačljivih obogatitvenih dejavnostih (letovanje, vrtec v naravi, zimovanje, gledališke predstave, izleti, ogledi …). S sredstvi sklada se tudi v šolskem letu 2019/20 financirata nadstandardna programa vrtca (športni program in integrirana angleščina). V vrtcu  s tem omogočamo uresničevanje načela enakih možnosti za vse otroke.

Veseli bomo vašega pozitivnega odziva k dobrodelnosti, zato vas vabimo k vaši aktivni udeležbi na bazarju tako, da prispevate različne izdelke v skladu z vašimi zmožnostmi (npr. umetniški izdelki, med, domača marmelada, čaji, ročno izdelani izdelki iz gline, lutke, okraski za jelko itd.). Vabimo vas tudi k peki prazničnega peciva skupaj z vašim otrokom/ki, ki ga prinesete na dan bazarja in zjutraj oddate v oddelku.

Vzgojiteljice/ji vrtca bodo skupaj z otroki ustvarjali in pripravili različne praznične izdelke in novoletne voščilnice. Priporočeni prispevki za izdelke, ki so jih za vas izdelali otroci in sladke dobrote bodo nižji, da bi si jih lahko kupili vsi ter se z njimi posladkali v prazničnih dneh, ostalih izdelkov pa nekoliko višji, da bi zbrali nekaj več sredstev za sklad vrtca. Osnovni namen je solidarnost in dobrodelnost, ki sta v današnjem času še kako potrebni.

Novoletni bazar bo istočasno potekal v vseh štirih enotah Vrtca Šentvid v sredo, 4. decembra 2019, med 14.00 in 17.00 v enotah Sapramiška, Vid in Mišmaš ter 14.00 in 17.30 v Enoti Mravljinček. Izdelki, ki bodo ostali, bodo na voljo vse do petka in jih boste lahko dobili tudi v traktih, atrijih. Izkupiček od prodaje bo v celoti namenjen Skladu Vrtca Šentvid.
O zbranih sredstvih vas obveščamo na spletni strani vrtca (sklad vrtca), o porabi sredstev pa tudi z zapisniki UO sklada.

Prijazno vabljeni in iskrena hvala za vaše prispevke.

Kolektiv Vrtca Šentvid

Seznanjamo vas, da se javni dogodek fotografira oziroma snema v skladu z Uredbo o varstvu osebnih podatkov.

Dostopnost