Obvestila

Vabilo k sodelovanju pomoči potrebnim ljudem in živalim

Spoštovani starši,

vabimo vas, da se nam v mesecu decembru pridružite v dobrih dejanjih in dobrodelnosti.

Skupaj z vami in otroki bomo zbirali sredstva za otroke brez staršev, ki začasno bivajo v domu Palčica; starostnike, ki v Sloveniji živijo na pragu revščine; mamice z otroki, ki živijo v varnih hišah, ne bomo pa pozabili tudi na zapuščene, zanemarjene in lačne živali, ki iščejo svoj dom.

Osnovni namen je solidarnost in dobrodelnost, ki sta v današnjem času še kako potrebni. Skupaj z otroki lahko naredimo veliko dobrega ter smo vzorniki in zgled tudi v dobrih dejanjih.

Dragi starši vabimo vas, da z otroki prispevate:

društvu Palčica in mamicam, ki živijo v varnih hišah; otroško hrano, otroško kozmetiko, plenice za enkratno uporabo, hrano z daljšim rokom uporabnosti (med, marmelado, testenine, riž, polento, kaše, različne konzerve, sladkarije), material za ustvarjanje;

starostnikom; hrano z daljšim rokom uporabnosti (med, marmelado, testenine, riž, polento, kaše, različne konzerve, sladkarije), šumeče tabletke, čaje, kavo, kozmetiko, higienske potrebščine;

živalim; pasjo in mačjo hrano ter priboljške, kozmetiko, čiste odeje in spalne vreče.

Svoje prispevke boste lahko oddali v ta namen pripravljene in označene škatle, ki bodo v vsakem atriju, traktu našega vrtca postavljene ves december.

Verjamemo, da lahko z malimi stvarmi polepšamo dan, dva, mesec, leto na tem svetu, predvsem pa povrnemo najpomembnejše – zaupanje v sočloveka.

Hvaležni bomo vsem otrokom in staršem ter zaposlenim v Vrtcu Šentvid, ki bodo s svojo srčnostjo pomagali tistim, ki nikogar in ničesar nimajo.

Prijazno povabljeni k sodelovanju in iskrena hvala za vaše prispevke.

Kolektiv Vrtca Šentvid

 

Dostopnost