Obvestila

OBVESTILO ZA STARŠE

Številka: 6029-186/2020-4

Datum: 27. 5. 2020

 

Spoštovani starši,

glede na to, da je epidemija s 1. 6. 2020 uradno preklicana, si v vrtcu želimo in predvidevamo, da bomo v prihodnjem tednu spet poslovali v polnem obsegu, vendar še čakamo, da se sprostijo sedanji ukrepi in priporočila NIJZ in MIZŠ. Načrtujemo vrnitev poslovalnega časa vrtca na 11 ur. Obenem pričakujemo rahljanje priporočil, ki jih je pripravil NIJZ in MIZŠ, predvsem v smislu normativov, telesne razdalje, uporabe igral in združevanja otrok v času prihoda in odhoda.

Zaradi objav v medijih vemo, da zdaj potekajo dogovori o sproščanju ukrepov, vendar uradnih informacij še nimamo. Pričakujemo jih v prihodnjih dneh. Zaenkrat je še nepotrjen predlog brezplačnega vrtca v mesecu juniju za starše otrok, ki še ne bodo vstopili.

Za optimalno organizacijo dela in sledenje navodilom, ki jih v prihodnjih dneh pričakujemo s strani MIZŠ in NIJZ, potrebujemo informacijo o vstopu vašega otroka v vrtec od 1. 6. dalje.

Prosimo vas, da strokovnima delavcema oddelka čim prej, najkasneje do petka, 29. 5. 2020, do 8.00, sporočite ali bo vaš otrok od ponedeljka, 1. 6. 2020, obiskoval vrtec.

Informacije o organizaciji dela bomo objavili na spletni strani vrtca ter preko e-pošte oddelka. O vseh nadaljnjih aktivnostih vas bomo sproti obveščali.

 

Naprošamo za vaše razumevanje in vas lepo pozdravljamo.

 

Mateja Štih,

ravnateljica

Dostopnost